Kakav tim, strašan tim, zovemo ga "drim tim" - Lebron, Embid, Kari i drugari idu po olimpijsko zlato!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 29.02.2024.
08:46
Izvor: Sportske.net

Poznato je ko će igrati u Parizu.

EPA-EFE/ALLISON DINNER
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Povezane vesti

Jasno je da su Sjedinjene Američke Države sa svojim NBA zvezdama favorit na svakim Olimpijskim igrama čiji su vladari od Pekinga 2008.

Ipak, ono što "drim timu" bode oči jesu rezultati na Svetskim šampionatima, a nakon što u Manili prošle godine nisu osvojili ni medalju, spreman je pakleni plan kako bi u Parizu ponovo bili najbolji.

Ugledni "Atletik" donosi ekskluzivne informacije ko će činiti američki "tim iz snova" na Olimpijskim igrama.

Glavne zvezde biće zvanično najbolji košarkaš današšnjice, aktuelni MVP NBA lige Džoel Embid, jedna od najboljih svih vremena Lebron Džejms i za mnoge najprecizniji šuter ikada Stef Kari.

Pored njih tu su i velike NBA zvezde Kevin Durent, Džejson Tejtum, Džru Holidej i Devin Buker.

Nije to sve, razmatraju se i dvojica ol-star bekova Indijanin Tajriz Halibarton i Minesotin Entoni Edvards, a obojica su vrlo blizu da budu u timu,

Dolazak Embida u reprezentaciju, ostale centre će gurnuti u drugi plan, ali prema izvorima "Atletika" centarska linija biće "popunjena" dvojicom vrhunskih igrača, a zamene MVP-u biće igrači jednake klase Entoni Dejvis i Bem Adebajo.

Ostaje da se vidi ko će se spisku ovih igrača pridružiti i kompletirati "drim tim".

Roster Sjedinjenih Američkih Država za Olimpijske igre: Kari, Halibarton, Edvards, Buker, Holidej, Durent, Džejms, Tejtum, Embid, Dejvis i Adebajo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke