Kako će izgledati ekipa Dubaija?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 14.07.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Biće interesantno videti ih, u svakom slučaju.

2024 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2024 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaški klub Dubai nastupaće naredne sezone u AdmiralBet ABA ligi, a iako je najavljeno da će igrati u Evrokupu, to neće biti slučaj.

Novooformljeni klub biće deo samo regionalnog takmičenja gde će tesitrati logistiku i pokušati da se etablira na tržištu. Prethodno su se pojaviljivale brojne priče o budžetu koji je navodno trebalo da bude neograničen, te da je ideja kluba da dovede zvezde iz Evrolige i Evrokupa, ali to trenutno nije slučaj.

Dubai je tek pre dva dana promovisao prvo pojačanje i to u vidu Amerikanca Nejta Mejsona, a za njim je stigao i Nemanja Dangubić. Uskoro se očekuje ozvaničenje i Danila Anđušića, a na radaru su navodno i Klemen Prepelič, Aleksa Uskoković, Avudu Abas...

Trener ekipe iz Abu Dabija Jurica Golemac je u intervjuu za "Basket News" izjavio da nije lako formirati čitav tim i pritom pogoditi sve igrače.

“Sve vreme gledamo video igrača, pokušavamo da dobijemo što je više moguće informacija. Teško je pogoditi svih 12 pojačanja, ali ono što nam je cilj svakako je da mogućnost rizika svedemo na minimum. 

Ne želimo nigde da žurimo. Blizu smo potpisa pojedinih igrača. Već sada mogu reći da će ovo biti evropski tim uz neka američka imena", kazao je Golemac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke