Kako će košarkaši Olimpijakosa bez Barcokasa? ''Ionako ga ništa ne bismo čuli...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.03.2023.
15:59
Izvor: Sportske.net

Znaju šta ih čeka protiv Partizana...

EPA-EFE/Georgia Panagopoulou
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Američki košarkaš Alek Piters biće jedan od aduta ekipe Olimpijakosa sutra u ''Štark Areni'' protiv Partizana.

Pred put u Beograd, on je za grčke medije potvrdio da je njegova ekipa spremna za ''vrelu'' atmosferu u najvećoj srpskoj dvorani, a pohvalno se izrazio i o kvalitetima ekipe Partizana.

''Ovo je kul deo sezone. Moramo biti spremni za ono što dolazi i onda nećemo imati problema. Naš tim u poslednjoj nedelji na treninzima i uoči meča sa Partizanom spreman je za sve poteškoće koje ćemo imati u ovom meču, kao i u ostatku sezone.

Ne želite da budete u lošem ritmu u ovom trenutku sezone, sa samo nekoliko mečeva do plej-ofa. Moramo da pokažemo koncentraciju u meču sa Partizanom, jer nas očekuje neverovatna atmosfera. Biće to teška utakmica protiv dobre ekipe sa odličnim trenerom. Moramo tome pristupiti sa pravim načinom razmišljanja i intenzitetom, držeći svoj tempo.

Dobar su tim, sa odličnim trenerom i igračima koji imaju talenat i iskustvo u Evroligi. Imaju sjajnu atmosferu kod kuće i mi to znamo. Očekujemo bučnu utakmicu. Biće teško i očekujemo da ćemo igrati dobro“, porčio je Piters.

Olimpijakos u Beograd dolazi bez trenera Barcokasa koji ima virusnu infekciju.

''Neobično je, ali pripremili smo se i već imamo meč protiv Lavrija gde nas je vodio trener Papas. Za ovu utakmicu se pripremamo kao i za svaku drugu. Mi smo dobro podešena mašina u ovom trenutku u sezoni i sve će biti kao što je uvek bilo. Treneru Barcokasu želim puno sreće i nadamo se da ćemo ga imati sa nama u narednom meču.

Ionako bi ga bilo teško čuti sa atmosferom u domu Partizana. Potreban nam je naš trener i on nam nedostaje. Neka ozdravi i čekamo da se vrati'', zaključio je Piters.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke