Daj strim, Dža - Morent gledao utakmice Borca iz Čačka!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 20.07.2022.
19:25
Izvor: Sportske.net

Sjajna priča!

Povezane vesti

Jedan od najboljih košarkaša sveta i zvezda Memfis Grizlisa Dža Morent često je gledao utakmice Borca iz Čačka, otkrio je pomoćni trener te franšize Darko Rajaković.

Zvuči nemoguće i neshvatljivo, ali istina je. Prema rečima srpskog košarkaškog trenera Darka Rajakovića koji godinama unazad radi u stručnom štabu Memfis Grizlisa, superstar tima iz Tenesija Dža Morent, osim što igra, obožava i da gleda i analizira košarku.

Tako se u njegovom programu utakmica često pronalazio i čačanski Borac, gde je, kako je rekao Rajaković, igrao njegov bivši saigrač sa Marej stejta. Rajaković nije specifizirao ime košarkaša, ali naša redakcija pretpostavlja da je u pitanju Entoni Smit koji je u Čačku proveo jednu sezonu, a prethodno je delio svlačionicu sa Morentom.

"Fantastičan momak, veliki radnik... Obožava košarku. Ako imalo pratiš šta on radi... Ja ne stignem kao trener da pogledam utakmica koliko on pogleda dnevno. On prati i žensku košarku i nećeš verovati, pratio je i Borac iz Čačka jer je njegov saigrač iz Marej stejta igrao u Borcu iz Čačka, pa je pratio i njihove utakmice... Ja sam gledao: da li je moguće? Ne postoji košarkaška utakmica koju neće pogledati sa interesovanjem. Veliki je radnik, dobra porodica i mislim da ga veći ugovor i novac neće promeniti uopšte", rekao je Rajaković u "Košarkaškom podkastu sa Lukom i Kuzmom" o momku koji je na kraju prošle sezone proglašen za igrača sa najboljim napretkom. Usput nastupio je na Ol-staru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke