Kako Nemci vide Jaramaza, sa kim ga porede i kakva je to "beogradska veza"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 19.10.2021.
20:53
Izvor: Sportske.net

Veruju da su dobii sjajno pojačanje.

@FCBBasketball/Twitter
@FCBBasketball/Twitter

Povezane vesti

Srpski košarkaš Ognjen Jaramaz bio je u centru pažnje minhenskog lista Abdencajtung koji ga je uporedio sa kapitenom Bajerna i zemljakom Vladimirom Lučićem.

Bajern je katastrofalno otvorio sezonu u Evroligi za četiri poraza. Malo ko je očekivao tako nešto posle odlične prethodne kampanje kada su izborili Top8 fazu.

Ima nekoliko novajlija u ekipi Andree Trinkijerija. Veruju svi da će ih drugačiji talas zapljusnuti uskoro, te da će sve doći na svoje mesto. U tekstu posvećenom Bajernu, "Abdendajtung" je pažnju usmerio ka Ognjenu Jaramazu kao jednoj od svetlih tačaka ekipe zajedno sa Korijem Voldenom.

"Srbin, kojeg nazivaju i Ogi, donosi sve više radosti. Sa Korijem Voldenom, koji je takođe stigao ovog leta, ali iz Crvene zvezde, pre dve godine uspešno je sarađivao u Partizanu sa Andreom Trinkijerijem. Sada se beogradska veza ponovo spojila i savršeno se usklađuje od samog početka", navodi se u tekstu ovog lista.

Govorio je Jaramaz o Vladimiru Lučiću, čija pomoć mu je i te kako značila po dolasku u Bavarsku. Inače, Lučić je svojevremeno u Partizanu igrao sa Ognjenovim bratom, Nemanjom.

"Pomogao mi je u mnogim stvarima ovde, na terenu, ali i van njega", kazao je Jaramaz kojeg su novinari ovog lista uporedili sa Vladimirom Lučićem nazvavši ga "mali Lučić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke