Kako ovo da shvatimo, da li su sad i Bogdan i Bjelica neizvesni za reprezentaciju?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.04.2022.
11:23
Izvor: Sportske.net, RTS

Šta se dešava?

AP Photo/Darron Cummings
AP Photo/Darron Cummings

Povezane vesti

Nedavno je selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić bio na ''američkoj turneji'', zajedno sa Draganom Tarlaćem kako bi razgovarao sa kandidatima za reprezentaciju Srbije koji nastupaju u NBA ligi.

U centru pažnje bio je Pešićev razgovor sa Nikolom Jokićem, jer oko njegovog nastupa na predstojećem Evropskom prvenstvu vlada velika neizvesnost, ali na tu temu je sada progovorio i Bogdan Bogdanović.

On je u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Žigićem za RTS dao pomalo zagonetnu izjavu oko svog, ali i nastupa Nemanje Bjelice za naš nacionalni tim na Evropskom prvenstvu koje će biti održano u septembru.

"Bili smo na sjajnoj večeri, bio je i Bjelica tu i svi zajedno pravimo dobru atmosferu.

Nismo razgovarali o Evropskom prvenstvu. Videćemo da li ćemo da uđemo u sastav Bjelica i ja", rekao je Bogdan.

Kada je u pitanju NBA sezona, večeras se završava njen regularni deo, a Bogdanova Atlanta će od 21.30 po našem vremenu gostovati u Hjustonu. Velika je neizvesnost koje će se ekipe naći na pozicijama od sedmog do desetog mesta u Istočnoj konferenciji, Atlanta je u toj grupi i pobeda bi joj večeras mnogo značila da se što bolje pozicionira pred plej-of.

"Moramo da pobedimo svaku utakmicu. Ne znam da li ćemo biti deveti, osmi ili deseti. Protiv koga god da igramo, moramo da pobedimo", zaključio je Bogdanović.

Naravno, i večerašnja utakmica između Hjustona i Atlante nalazi se u bogatoj ponudi AdmiralBet-a, pa ako verujete u Bogdana, Janga i drugove, imaćete šta da odigrate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke