Kako razmišljaju Sale i Radonja posle Zvezdinog poraza u Istanbulu?

Autor: Darko Mitrović
petak 01.10.2021.
23:54
Izvor: Sportske.net

Nije bilo velike razlike u oceni utakmice.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je pružila snažan otpor Fenerbahčeu u Istanbulu, ali nije uspela da izbegne poraz rezultatom 61:57 na startu nove sezone u Evroligi.

Posle meča, trener crveno-belih Dejan Radonjić je posebno apostrofirao loš početak meča, kada je domaćin stekao 14 poena prednosti.

"Početak utakmice je bio loš, kako u odbrani tako i u napadu. Naša tranziciona odbrana je bila loša. Nakon toga je sve bilo drugačije. Zaigrali smo bolje odbranu, sa većom koncentracijom. Igrali smo pametnije nego na početku. U drugom poluvremenu smo sve učinili da ostanemo u igri, imali smo prednost dva puta, ali u poslednjih 10 minuta nismo mogli da pronađemo način da promenimo situaciju na terenu. Čestitam Fenerbahčeu, bila je ovo dobra utakmica, nažalost ne mogu biti srećan zbog rezultata", izjavio je Radonjić.

Trener Fenerbahčea Saša Đorđević imao je svoj evroligaški debi na klupi ovog turskog kluba i može se pohvaliti prvom pobedom.

''Nismo iskoristili 21 izgubljenu loptu Zvezde, što je bilo posledica naše dobre odbrane. Igrali smo dobro odbranu 40 minuta, nismo stali. Nekoliko puta nismo završavali napade posle dobre odbrane i na tome moramo da poradimo. Međutim, to je i normalno za prvu utakmicu, mnogi su igrači imali želju da se dokažu. Pobeda je ipak najvažnija", rekao je Đorđević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke