Kako sada izgleda tabela Evrolige? Partizan nadomak ''gornjeg doma''

Autor: Darko Mitrović
petak 28.10.2022.
23:25
Izvor: Sportske.net

Naši najbolji klubovi počeli da pobeđuju.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Početak nove evroligaške sezone bio je obeshrabrujući za Crvenu zvezdu i Partizan koji posle prva tri kola nisu imali nijednu pobedu. Zvezda je zatim poražena i u četvrtom kolu od Reala u Madridu, a Partizan je prvu pobedu ostvario protiv Virtusa pred svojim navijačima.

Od tog meča stižu nam samo dobre vesti od crno i crveno-belih, Partizan je sinoć bio bolji i od Žalgirisa, a Crvena zvezda je večeras u ''Pioniru'' savladala Bajern i upisala prvi trijumf.

Nadamo se da će ovaj niz pobeda nastaviti i u sledećem kolu, u kom neće imati lak posao. Partizan će 3. novembra gostovati Panatinaikosu u Atini, a Crvena zvezda će dan kasnije odmeriti snage sa Monakom na gostujućem terenu.

Do tada, Partizan se nalazi na devetom mestu na evroligaškoj tabeli sa skorom 2-3, a Crvena zvezda je trenutno na šesnaestoj poziciji sa jednom pobedom i četiri poraza.

Fenerbahče je jedini neporažen posle pet kola, a Bajern je za to vreme jedini koji još uvek nema nijednu pobedu. U sledećem kolu Bajern će dočekati prvaka Evrope, istanbulski Efes koji takođe nije dobro započeo sezonu sa dve pobede iz pet kola.

-

rezultati.com

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke