Kako trenutno izgleda sastav Partizana i računa li Obradović na pojačanja iz finiša prošle sezone?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.07.2021.
14:56
Izvor: Sportske.net

Kako izgleda ''prolazno vreme'', na kojim pozicijama se još očekuju pojačanja?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je silovito započeo formiranje tima za sledeću sezonu. Ključni potez bio je povratak Željka Obradovića na mesto trenera, a za njim su od igrača već stigli bekovi Kevin Panter i Aleksa Avramović, krilo Rodions Kuruks i centar Zek Lidej.

Ekipu su napustili Perkins, Mika, Tomas, Janković, Jaramaz, a kapiten Veličković je odlučio da stavi tačku na igračku karijeru.

Posle svih tih transfera, na zvaničnom klupskom sajtu je ažuriran spisak igrača koji u ovom trenutku čine ekipu Partizana i prikazano je ukupno 12 imena.

To su, osim pomenutih pojačanja - Pantera, Lideja, Avramovića i Kuruksa, još osmorica igrača, i to: bek/krilo Rade Zagorac, plejmejker Markus Pejdž, centar Vil Mozli, krilo Nemanja Dangubić, bek Uroš Trifunović, krilo Nikola Radovanović, bek Đorđije Jovanović i bek Luka Tarlać.

Zanimljivo, na tom spisku nema igrača koji su u završnici prošle sezone pojačali Partizan - Treja Drekseja, Alekse Stepanovića i Dušana Miletića, pa se postavlja pitanje da li će Obradović i na njih računati u sledećoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke