Kakva je Radonjićeva budućnost? Oglasila se uprava Panatinaikosa, izvinila navijačima i kritikovala trud ekipe

Autor: Nemanja Janošev
petak 21.10.2022.
23:36
Izvor: Sportske.net

Imaće jaču ekipu u narednim mečevima.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Direktor košarkaškog kluba Panatinaikos Argiris Pedulakis izvinio se navijačima na predstavi u porazu protiv Monaka iako je ekipa uspela da se vrati nakon lošeg početka.

Panatinaikos je poprilično izmenio roster minulog leta i sa mnogo većim ambicijama nego prošle sezone ušao u novu takmičarsku godinu. Međutim, za sada ne ide po planu. PAO je na 1-3 i ta jedina pobeda došla je u Beogradu nad Crvenom zvezdom.

Tim Dejana Radonjića je izgubio večeras u "OAKA areni" od Monaka, što je bio predmet izlaska u javnost direktora kluba Argirisa Pedulakisa, iako nije bio voljan zbog toga.

"Rekao sam i ranije da ja nisam adresa za izjave, neka glavni protagonisti pričaju. Što se tiče utakmice, ne želim da komentarišem ništa osim da se izvinim navijačima Panatinaikosa zbog nedostatka truda i zalaganja, za sliku koja je poslata, takođe i za predstavu koju je tim pokazao. Nadam se da će svi shvatiti gde su trenutno", naveo je Pedulakis.

Sudbina Dejana Radonjića mogla bi da bude odlučena uskoro ukoliko Panatinaikos ne krene da pobeđuje. Sada je stigao Dvejn Bejkon, trebalo bi da donese poene i organizaciju, te će biti zanimljivo za ispratiti šta mogu da učine u narednim duelima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke