Kakva je situacija sa Koprivicom i Madarom? Obradović otkrio prve procene

Autor: Darko Mitrović
subota 19.03.2022.
22:15
Izvor: Sportske.net

Uz pobedu i dva razloga za brigu.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Partizan ne posustaje u AdmiralBet ABA ligi, nastavio je seriju pobeda i protiv Igokee večeras u ''Pioniru'' gde je trijumfovao rezultatom 83:70.

Posle meča, trener Željko Obradović je ukratko prokomentarisao igru svog tima.

''Početak utakmice je bio sličan onoj koju smo odigrali u Laktašima. Oni su tim koji menja odbranu i stalno pokušavaju da protivnika uvede u kontra-ritam, što su i uspeli u prvoj četvrtini.

U drugoj smo sve promenili, pre svega u odbrani, rastrčali smo se, davali lake poene u kontranapadu i čitali tu njihovu odbranu, što je bilo i ključ utakmice, kao i početak drugog poluvremena gde smo napravili ozbiljnu razliku. Ipak, oni su tim koji se nikada ne predaje, probali su da se vrate. Čestitke igračima na pobedi i hvala navijačima na još jednoj sjajnoj podršci'', naglasio je Obradović.

Usledilo je pitanje o Balši Koprivici i Jamu Madaru koji su se u završnici meča požalili na povrede, a Obradovićev odgovor bio je ohrabrujući.

''Doktor Moma kaže da je Koprivica u redu, ali ćemo ispratiti večeras kada se ohladi. Misli da nije ništa ozbiljno. I Madar je dobio udarac u koleno, žalio se i on na kraju, pa ćemo i to ispratiti i videti šta je i kako'', zaključio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke