Kakva košarka, Luka protiv Stefa, epski preokret u San Francisku!

Autor: Boris Jovanović
subota 21.05.2022.
08:06
Izvor: Sportske.net

Na kraju 126:117, Golden Stejt nosi veliku prednost u Teksas...

(AP Photo/Jed Jacobsohn
(AP Photo/Jed Jacobsohn

Povezane vesti

Luka Dončić je dominirao gotovo čitave večeri u Karijevoj kući, pumpao mišiće i igrao se sa Voriorsima. A onda je usledio strašan odgovor.

Golden Stejt se vratio iz -19, svoje prvo vođstvo napravili su početkom poslednje četvrtine, ali posle toga ishod je mogao biti samo jedan. Luka je na kraju završio sa 41 poenom, 18 je dao u prvoj četvrtini, trojkom je zatvorio prvo poluvreme za +14 Teksašana. 

Oba tima strašno šutiraju u seriji, ali Voriorsi su pomerili granice u drugom poluvremenu. Kari je meč završio sa 32 poena, Luni dodao 21, najviše u karijeri i imao 12 skokova. Ukupno 56% šuta za Dabse, dali su 14 od 28 trojki, dodatno popravili procente u odnosu na već impresivan prvi meč. Džordan Pul kao i obično sjajan kao šesti čovek 23 poena, 70% šuta, uz svo uvažavanje Dalasa, Golden Stejt ima previše oružja. 

Branson je u redovima gostiju dao 31 poen, Bulok 21, baš 21 trojku su postigli Mavsi, ali iz 45 pokušaja. Kada je šut stao u nastavku, stvari su došle na svoje mesto. 

Serija se seli u Dalas, videćemo da li Dončić ima odgovor, njegov tim će ponovo morati da se vrati iz 0:2, ali čini se da je protivnik prejak...

U istočnom finalu je 1:1, večeras Boston dočekuje Majami nakon brejka na Floridi, AdmiralBet ima široku ponudu za taj meč, mi verujemo u pobedu Seltiksa i plus poene, kvota je odličnih 2.65.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke