Kakve su Madarove brojke protiv Partizana?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.11.2023.
23:19
Izvor: Sportske.net

Nije mu bilo lako, vidi se to i po njegovom učinku.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posebna zanimljivost večeras uoči utakmice između Partizana i Fenerbahčea u ''Štark areni'' bilo je iščekivanje kako će se bivši plejmejker Partizana i doskorašnji ljubimac navijača crno-belih Jam Madar snaći protiv bivših saigrača, ali i publike koja se sada okrenula protiv njega zbog načina na koji je letos otišao iz Partizana u Fenerbahče.

''Grobari'' su ga večeras dočekali zvižducima, tako su ga i ispratili, a u međuvremenu Madar je na terenu proveo skoro 28 minuta i - nije impresionirao u porazu Fenerbahčea rezultatom 85:84.

Izraelski plej je upisao samo dva poena za to vreme (1/4 za dva, 0/1 za tri), uz pet skokova, tri asistencije, dve izgubljene lopte, za ukupni indeks korisnosti 4.

Madar je u finišu promašio jedan od ključnih šuteva u završnici meča, a slabiji indeks od njega imao je samo Sestina. Njegov indeks je 0, posle četiri postignuta poena (0/5 za tri) i dva skoka za oko 20 minuta na terenu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Ubedljivo najbolji u Fenerbahčeu večeras je bio Najdžel Hejs-Dejvis sa indeksom 35, uz 23 poena, 6 skokova i 3 asistencije, ali je najveći deo tog učinka ostvario u prvom poluvremenu. U finišu meča odgovornst u ekipi Fenerbahčea preuzimao je Vilbekin...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke