Kakvo je to novo pojačanje Partizana? Jusup: "Lakića bih se poslednjeg odrekao, sramota za koji je novac igrao"

Autor: Nemanja Janošev
subota 08.06.2024.
13:30
Izvor: Sportske.net

Intervju od pre samo tri dana.

ABA League/Dragana Stjepanović
ABA League/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Trener košarkaša Zadra Danijel Jusup pričao je nedavno o sezoni ove ekipe u kojoj su se domogli plej-ofa AdmiralBet ABA lige, ali i osvojili titulu prvaka Hrvatske.

Upravo nakon što je podignut pehar šampiona zemlje, Jusup je upitan o pojedincima, pre svega Luki Božiću, ali i Arijanu Lakiću koji se najavljuje kao novo pojačanje Partizana.

Jusup je istakao da bi se Lakića poslednjeg odrekao iz svog tima

"Acu sam upoznao kroz Sparse, igrajući Prvenstvo BiH i ABA 2 ligu. Video sam o kakvom se dečku radi. On je, kad bismo igrali protiv njih, “mečirao” Božića. Još na početku ove sezone sam igračima u svlačionici rekao da je zadnji igrač, kojeg bi se odrekao - Lakić. Malo je ko video to u njemu što sam ja video. Bilo je puno takvih igrača gde su se moje procene kroz zadarsku istoriju ispostavile tačnim. Od Jakova Vladovića, Marka Banića... 

Mene je sramota reći za koji je novac on igrao u Zadru prošle sezone. Dolazio je iz Benkovca dva puta dnevno u Zadar na treninge. Ništa mu nije bilo teško i znao sam da će uspeti. Marljivo smo radili. Ako je trening u šest, Aco dolazi u pet, napravi svoje preventivne vežbe i on i ja šutiramo sto pogođenih te šest puta po pet vezanih šuteva", otkrio je Danijel Jusup za "Sportske novosti".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke