Kalinić: "Čudan osećaj samo tokom zagrevanja"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.11.2015.
23:33
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Crvene zvezde Telekom Nikola Kalinić priznao je da je bilo čudno igrati protiv bivšeg kluba ali je apostrofirao važnost večerašnje pobede njegovog Fenerbahčea.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić, bivši igrač Crvene zvezde, izjavio je večeras da mu je bilo neobično da igra protiv "crveno-belih", ali da se postavio kao profesionalac i uradio svoj deo posla.

"Bilo je čudno, pogotovo na zagrevanju, ali se to izgubilo kako je utakmica odmicala. Bilo je onako... šta znam, zanimljivo", rekao je Kalinić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Zvezda je izgubila u "KombankAreni" od Fenerbahčea sa 74:60 u četvrtom kolu Evrolige.

"Ovo je bila dobra utakmica za nas, u kojoj smo zabeležili veoma važnu pobedu. Dobro smo reagovali na atmosferu i agresivnu igru, koju znamo da trener Dejan Radonjić voli. To smo, pre svega, dobro odradili u prvoj četvrtini, a kasnije smo čuvali prednost", kazao je Kalinić.

Srpski reprezentativac dodao je da nije zadovoljan kako je Fenerbahče odigrao poslednju deonicu.

"U poslednjoj deonici je došlo do nedopustivog pada, ali dobro. U principu smo napokon uspeli da u gostima odigramo dobru utakmicu, nije bilo mnogo oscilacija", dodao je ovaj krilni košarkaš.

Kalinić je kazao da se polako uklapa u sistem Fenerbahčea.

"Polako su kockice počele da se sklapaju, kasno smo se okupili i ima mnogo oscilacija. Protiv Zvezde smo poboljšali igru u odbrani koju smo uvežbavali poslednja tri-četiri dana. Diktirali smo tempo i dolazili do lakih poena, koji su nam nedostajali u prethodnim utakmicama", naveo je reprezentativac Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 07.11.2015
01:36

Bolje ti je da se uozbiljis i podignes nivo forme, ovo sto ti igras je uzas, od avgusta kao da si drugi covek, kao da si zaboravio da igras kosarku, kada si poslednji put dao vise od 10 koseva, imao vise od 10 skoka, o drugome i da ne govorimo...