Kalinić i Teodosić u istom timu Zvezde? Ovako je Nikola pričao o Teu posle odluke Karija

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 22.02.2024.
20:04
Izvor: Sportske.net

Vraća li se Nikola Kalinić?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Gostovanje predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojše Čovića u podkastu "Luka i Kuzma" izazvalo je veliku pažnju sportske javnosti u Srbiji.

Jedna od udarnih rečenica prvog čoveka Crvene zvezde svakako je da prate razvoj situacije oko Nikole Kalinića i da je čine ono što je moguće da ga angažuju za narednu sezonu.

Bez ikakve sumnje, bio bi to egzodus među navijačima crveno-belih, posebno ukoliko ostane Miloš Teodosić. Kada se zna da je u poslednjoj godini ugovora sledeće sezone Nemanja Nedović, taj trio domaćih igrača definitivno bi sačinjavao jedan od najboljih spoljnih trilinga u Evropi.

Veza između Nikole Kalinića i lidera ekipe sa Malog Kalemengdana Miloša Teodosića je odlična, o čemu svedoči i podrška koju popularni Kalina uputio Teu posle odluke selektora Svetislava Pešića da plejmejker bude izostavljen iz reprezentacije Srbije. Zapravo, jedan je od prvih koji se oglasio povodom te teme.

"On je naš drugar, kapiten. Sigurno da nam je bilo krivo i da smo bili tužni što neće biti sa nama za ovu reprezentativnu akciju, ali ako je to odluka nekog ko je postavljen tu da odlučuje... Šta da radimo, sigurno je da je Miloš ostavio izuzetan trag, 15 godina je igrao za reprezentaciju, ali mislim da je to sada već zatvorena tema i da su svi akteri tog događaja koji treba da pričaju o tome već sve ispričali. Šta da radimo, desilo se, da li je nekom krivo ili ne, sigurno postoje neke emocije, ali imamo utakmice i prvenstvo, okrećemo se budućnosti. Okrenuli smo novi list i gledamo ka napred", kazao je Kalinić za "Sportal".

Stoga, ne bi iznenadilo ukoliko bi i sam Teodosić, imajući u vidu odlične odnose sa Kalinićem, uticao da ovaj sjajni bek ponovo obuče crveno-belu opremu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke