Kalinić ne zna da li ostaje u Crvenoj zvezdi

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 20.06.2022.
08:50
Izvor: Sportske.net

Neizvesnost za navijače crveno-belih.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić bio je prezadovoljan nakon osvajanja titule AdmiralBet Superlige Srbije, uz konstataciju da je njegov tim dokazao da je najbolji u regionu i zemlji.

Crvena zvezda je prošle večeri prigrlila novu triplu krunu iako je sezona bila turbulentna imajući u vidu česte povrede, infekcije virusom korona i slično. Kada se sve sabere i oduzme, navijači i svi u klubu moraju biti i jesu zadovoljni učinjenim.

"Utisci su sjajni, teška utakmica jer smo znali da će FMP reagovati, ali pokazali smo da smo ove godine bili najbolja ekipa u regionu i Srbiji, trostruka titula, srećni smo i sad možemo na odmor", rekao je Kalinić nakon utakmice.

O njegovom povratku u klub se mnogo pričalo, a kada se to desilo, kazao je da je to učinio jer "ne želi da ostavi drugare na cedilu". Bio je najbolji igrač ekipe i ocenio je da mu je sezona bila lepa.

"Sa godinama sam već naučio da ne vrednujem samo pobede i poraze, ali naravno da je lepše kada osvojite trofej. Bilo mi je lepo, osim nekoliko nedelja koje su bile čudne, generalno je lepa godina iza mene i srećan sam", kazao je Kalinić.

On sa klubom ima ugovor na još jednu godinu, ali ne može sa sigurnošću da kaže da je ostanak gotova stvar.

"To ćemo da vidimo, sad smo završili. Vodićemo razgovore, videćemo šta se dešava", naveo je Kalinić.

Upitan je i da li ovaj pehar grli nešto čvršće nego li prethodne imajući u vidu da je Crvena zvezda pretekla Partizan po broju titula.

"I to isto... Zvezda je imala neki niz, pa Partizan dvehiljaditih. Sve je to ok, dok je u duhu fer-pleja i dok ne prevazilazi neke sportske okvire, neka bolji pobedi. Na kraju dana, sve je to samo igra", završio je Kalinić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke