Kalinić objasnio Špancima: ''Zvezda je bila brža...''

Autor: Darko Mitrović
petak 23.09.2022.
00:04
Izvor: Sportske.net

Ipak, srpski reprezentativac je ovog leta prihvatio Barseloninu ponudu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Još pre godinu dana bilo je kontakata na relaciji Nikola Kalinić - Barselona, ali tada nije došlo do njegovog transfera u slavni španski klub. U celu priču se potom umešala Crvena zvezda i na kraju izašla kao pobednik.

Kalinić je prošlog leta potpisao za Zvezdu sa kojom je prošle sezone osvojio tri trofeja, ali sada želi korak više u Evroligi i procenio je da sa Barselonom može do najviših dometa.

Barsa je danas i zvanično promovisala šest pojačanja ovog leta, a uz Kalinića to su i Jan Veseli, Majk Tobi, Tomaš Satoranski, Oriol Pauli i Oskar da Silva.

Tokom promocije, Kalinić je u razgovoru sa novinarima objasnio zašto je prošle godine izabrao Zvezdu, a zašto Barsu ovog leta.

''Razgovarali smo prošlog leta, nismo postigli dogovor. Crvena zvezda je bila brža i zato sam otišao tamo. Želeo sam da nađem dobro okruženje i igram gde se osećam srećno.

Nadao sam se da ćemo se dogovoriti jer sam želeo u ovom trenutku da dođem ovde - da budem u Evroligi i borim se za najveće moguće trofeje'', izjavio je Kalinić.Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke