Kalinić posle poraza: "Ne može ovako da se dobije finale"

Autor: Beta Beta
nedelja 20.05.2018.
23:38
Izvor: Beta

Kalina kaže da je njegova ekipa želela trofej u Evroligi, ali da je Real Madrid večeras bio bolji.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Real Madrid je postao 10. put šampion Evrope pobedom u finalu u Beogradu nad Fenerbahčeom sa 85:80.

"Bili smo loši, i to je to. Mnogo smo želeli, ali su oni bili bolji, igrali su sjajno, čestitam im na tome. Propustili smo svoje šanse, promašili tri čista zicera, otvorene trojke... Lopta jednostavno nije htela da uđe. Tako ne može da se dobije utakmica. Ne znam razlog tome, da li sreća, da li nervoza", rekao je Kalinić novinarima posle utakmice.

"Na kraju je ispalo da je bilo blizu, ali oni su prelomili. Fabijan Kozer promaši dva bacanja, mi na tri poena zaostatka, imamo šanse, a Trej Tompkins nam skine loptu u napadu. Moramo da vidimo, ne mogu ništa da pričam sad", kazao je Kalinić.

Njegov saigrač Bred Vonamerjker rekao je da je razočaran.

"Razočaran sam. Ovo je bila odlična sezona za nas. Bili smo blizu. Nismo odustajali, ali... Ne znam šta je odlučilo u finalu"
, rekao je Vonamejker.

Fenerbahče porazom od Reala nije uspeo da odbrani trofej u Evroligi koji je osvojio prošle sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 20.05.2018
23:44

Odlicila je igra pod obrucima,gde su vam oba centra izbacili sa 2 licne na pocetku,a onaj treci ne zna pravila kosarke. Veseli vas je upropastio,pored njega Tavares uhvatio 4 ofanzivna skoka,izvlacili ga na preuzimanje,ostajao 1na1 sa Ljuljom i Doncicem 10x,u napadu masio zicere,a skokove nije hvatao. Pored njega,los sut vanjske linije i to je i vise nego dovoljno bilo za vas poraz. Nije mi jasno samo zasto si ti igrao manje,kada si odlicno otvorio utakmicu.

avatar
petar000
Sunday, 20.05.2018
23:52

Nisu ga izvlacili na preuzimanje nego Fener tako brani. Tj preuzima veliki malog, ali su veceras to ocajno radili. Sto se tice defanzivnih skokova, tu si u pravu. To jeste bio kljuc pobede, plus sasvim solidna odbrana Reala. U sustini bez velikog mudrovanja Real je veceras bio prilicno bolja ekipa bukvalno u svakom segmentu i na svakoj poziciji. I Nikola nije igrao malo, bio je na svojo minutazi. Po meni je veceras najvise podbacio Datome, Veseli svakako, ali generalno, osim Melija niko na nekakvom nivou da bi se uzela titula.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 21.05.2018
00:27

Pa malo je igrao,s'obzirom da je izgledalo na pocetku da moze pdigrati odlicnu utakmicu,svakako da je trebao dabiti vise prostora i minuta kako su drugi igrali. Nije da tako Fener igra,a posebno ne da Veslog ostavljaju sa 2 jako nezgodna igraca za cuvanje uopste 7 metara od kosa,mogli su sa njim da rade sta su god hteli,sto i jesu radili. Covek ih je ukopao pre 2 godine i sada ponovo,jer da su samo imali eto Tavaresa i sa ovakvom igrom bi pobedili.

avatar
3x3
Monday, 21.05.2018
00:17

Meli pored odlicne partije, mozda i prikljucak Fenera propusta jer nije zagradio nakon promasaja Kozera.