Kampaco dodatno raspalio maštu: ''Jokić i Dončić mnogo vole Zvezdu!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.12.2022.
20:04
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Počeo je da oduševljava Zvezdine navijače i pre debitantskog nastupa.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je uspela da realizuje transfer koji je iz finansijskih razloga izgledao kao ''nemoguća misija'', ali su crveno-beli ipak našli način da privole sjajnog argentinskog plejmejkera Fakunda Kampaca da se priključi ekipi srpskog šampiona.

Zvezda je večeras imala otvoreni trening uoči gostovanja Olimpijakosu u Pireju, a Fakundo Kampaco je, naravno, izazvao ogromno interesovanje prisutbih novinara.

I ne samo to, nego je pojedinim izjavama uspeo dodatno da raspali mašu Zvezdinim navijačima, bar kada je u pitanju razmišljanje o nekoj daljoj budućnosti.

Naime, jedno od pitanja koje mu je bilo postavljeno odnosilo se na period proveden u NBA ligi, gde je nastupao za Denver Nagetse, a od letos i za Dalas Maverikse. Akcenat je bio stavljen na druženje sa Nikolom Jokićem i Lukom Dončićem koga odlično zna još iz Reala.

''Slušao sam srpsku muziku dok sam bio u NBA, ali se ne sećam tačno izvođača. Nisam je baš razumeo, ali mi se svidela. Ritam je dobar'', rekao je Kampaco, a onda dodao nešto što će se Zvezdinim pristalicama najviše svideti:

''Jokić i Dončić mnogo vole Crvenu zvezdu.

Pričali su mi mnogo o tome i o životu u Beogradu. Od njih sam naučio samo psovke na srpskom. Jouk (Jokić) mi je pričao kako je Beograd najbolje mesto za život. Slao mi je i Luka poruke, čestitao mi je i baš je bio srećan što sam ovde. Pričao sam i sa Vildozom malo. On je jedan od razloga zbog kojih sam ovde. Imati prijatelje uz koje ću se ponovo prilagoditi Evropi i FIBA pravilima je za mene veoma bitno'', rekao je Kampaco.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke