Kampaco: ''Imam posebnu motivaciju za Barsu, biće ludnica!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.12.2022.
17:36
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Oduševljen je kako su ga navijači dočekali i jedva čeka evroligaški spektakl.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde danas su u 12. kolu AdmiralBet ABA lige savladali ekipu čačanskog Borca sa 86:57, a Fakundo Kampaco je na svom debiju u crveno-belom dresu oduševio pre svega maestralnim asistencijama, uz 11 postignutih poena.

Posle meča je podelio prve utiske sa novinarima u ''Pioniru'', a argentinske zastave na tribinama su ga posebno obradovale.

''Bio sam nervozan, uzbuđen... Probudio sam se jutros i samo sam hteo da igram, dao sam energiju, donosio dobre odluke i veoma srećan što sam odigrao meč. Atmosfera je bila odlična, hvala navijačima i poručujem im da ću uvek davati sve od sebe na svakom meču. Video sam i tri argentinske zastave, to je ludilo, a možda uskoro bude i više. Moramo da uživamo kao što ljudi uživaju da gledaju ovaj tim. Sledeće nedelje imamo veliku utakmicu'', objasnio je Kampaco, a prenosi ''Telegraf''.

Ono što sledi biće pravi spektakl - Barselona dolazi u ''Pionir'', tribine će biti krcate, a Kampaco se posebno naoštrio da baš protiv Katalonaca zablista punim sjajem, mda još uvek nije izvesno da li će moći da zaigra.

''Čuo sam, ludilo, za sat vremena su otišle sve karte. Hala će da bude prava ludnica, ne mogu da dočekam. Ta energija nam daje motivaciju i moramo to da iskoristimo... Imam posebnu motivaciju za Barsu jer sam već igrao za Real, moramo da iskoristimo našu dvoranu i da odigramo dobru košarku protiv jednog od najboljih timova u Evropi. Ako hoćemo da ih pobedimo, moramo da budemo pametni i da se borimo'', poručio je Kampaco.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke