Kampaco o svojim osećanjima: "Došao sam u Zvezdu da igram..."

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.01.2023.
21:00
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde ga željno očekuju na terenu Evrolige...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U izjavi za "Sport klub" Fakundo Kampaco je istakao da jedva čeka da zaigra u Evroligi, ali da je tužan što se to, izvesno je, neće desiti do marta. 

"Osećam se tužno zato što samo želim da igram košarku. Došao sam u Zvezdu zato što želim da igram i AdmiralBet ABA ligu i Evroligu, a to se izgleda neće dogoditi do marta… Držim palčeve i nadam se da će se sve srediti. Zahvalan sam saigračima (zbog majica „oslobodite Fakua“), mnogo ljudi mi pokazuje dosta ljubavi, ljubaznosti i podrške, srećan sam zbog toga", rekao je Kampaco za "Sport klub".

Kao što već znate, Crvena zvezda je zbog netačnih informacija dostavljenih nadzornim organima Evrolige sada suočena sa velikom kaznom koja se najviše vidi u neigranju Kampaca u elitnom takmičenju. 

"Nadam se i želim da se nešto promeni, da ću zaigrati što pre, ali to nije u mojim rukama, ne mogu to da kontrolišem. Zato ću da usmerim svoju energiju na to da dobro treniram, da budem dobar saigrač i da podržavam tim kada nisam na parketu. Ali zaista se nadam da će nešto promeniti, stvarno mi se igra u Evroligi", rekao je Kampaco. 

Argentinac će nastaviti da igra u AdmiralBet ABA ligi, Zvezda naredni meč igra protiv MZT-a u Skoplju. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke