Kampaco optimista: "Malo nam fali!"

Autor: Lazar Nikolić
subota 18.03.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Plejmejker Crvene zvezde zna kako izaći iz krize.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su kao gosti poraženi od Barselone sa 85:79 u 29. kolu Evrolige i tako izgubili sve šanse da se plasiraju u Top 8 fazu elitnog takmičenja.

Ekipa trenera Duška Ivanovića nalazi se u rezultatskoj krizi, ali partija koju su crveno-beli pružili protiv "blaugrane" pokazala je da Zvezda može ravnopravno da se nosi sa najboljim timovima u Evropi.

Sjajno je protiv Barselone odigrao plejmejker crveno-belih Fakundo Kampaco koji je ubacio 24 poena. On je u izjavi za "Sport klub" rekao da samo radom Zvezda može izaći iz krize.

"Da nastavimo da se borimo i da nastavimo da radimo. Najbolje što sada možemo da uradimo jeste da razmišljamo o onome što sledi. Sutra raditi, trenirati, misliti o sledećoj utakmici. Pogledaćemo video da ustanovimo šta smo radili dobro, a šta loše. Jedini način da uđemo u dobru seriju jeste da radimo, da radimo i da mislimo o sutrašnjem danu“, smatra Kampaco.

Utakmica protiv Barselone mogla bi da bude nagoveštaj boljih dana za Crvenu zvezdu, Kampaco je saglasan sa tim.

"Jeste. Zato što smo se borili i zato što smo u određenim periodima igrali na pravi način. Bilo je intervala u kojima smo dobro branili i dobro napadali, ali malo nam nedostaje. Volim da se usredsredim na stvari koje smo dobro radili, a bilo ih je mnogo, čim smo bili ravnopravni sve do samog finiša. To treba da bude ohrabrenje“, optimista je plejmejker Zvezde.

Crvena zvezda je posle poraza od Barselone na 14. mestu Evrolige sa 12 pobeda i 17 poraza, a sav fokus crveno-belih biće usmeren na osvajanje AdmiralBet ABA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke