Kampaco pisao Glikmanu, dobio odgovor, ali kako da propusti derbi?''J***te, hoću da igram protiv Partizana!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.01.2023.
22:43
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Zvezdin Argentinac teško podnosi činjenicu da će morati da propusti spektakl u petak.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Iako trener Duško Ivanović poslovično nije zadovoljan, Crvena zvezda je večeras ostvarila cilj protiv Cedevita Olimpije, slavila je sa 100:95 u derbiju 16. kola AdmiralBet ABA lige i vratila je pobedničku atmosferu u ekipi posle poraza od Žalgirisa, a u susret evroligaškom derbiju protiv Partizana, u petak u ''Pioniru''.

Prva zvezda crveno-belih Fakundo Kampaco je večeras dao svoj doprinos trijumfu, ali će utakmicu protiv Partizana morati da propusti.

''Kada se večeras meč završio i kada sam čuo publiku kako peva, samo sam u sebi rekao: 'Je***e, hoću da igram u petak'. Nažalost ne mogu da budem na terenu. Biću pored terena i bodriću ih. Uz to ću tokom nedelje da ih mučim više na treningu, da izgleda i trening kao utakmica. To je sve što mogu'', rekao je Kampaco, a prenosi ''Telegraf''.

On je otkrio da je poslao mejl izvršnom direktoru Evrolige Maršalu Glikmanu sa molbom da mu se skrati suspenzija, ali nije dobio pozitivan odgovor.

''Poslao sam mu mejl, tražio sam od njega da mi dozvoli da igram. Dobio sam ljubazan odgovor, objasnio mi je sve detalje i rekao da ne može ništa da uradi. Razumem i njegovu poziciju i jednostavno, to su stvari koje ne mogu da kontrolišem. Mogu samo da treniram još jače i da to koristim kao motiv'', rekao je Kampaco i dodao da će bar kroz jake treninge narednih dana pokušati da pomogne saigračima da se što bolje pripreme za derbi.

A ako ne može da igra u Evroligi, uskoro ćemo ga gledati u dresu reprezentacije Argentine, tokom predstojećeg FIBA prozora.

''Uvek želim da igram za reprezentaciju, to se ne dovodi u pitanje. Nisam mogao to često zbog igranja u Evroligi i NBA, ali sada kada ne igram u Evroligi, mogu. Ima još mnogo vremena do toga, videćemo'', dodao je Kampaco.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke