Kampaco podivljao, Mateo ga brani: "Sudija nije video faul!"

Autor: Aleksandar Golubović
petak 04.10.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Real Madrid razočaravajuće počeo sezonu u Evroligi.

EPA-EFE/LEONHARD SIMON
EPA-EFE/LEONHARD SIMON

Povezane vesti

Košarkaši Real Madrida neslavno su počeli novu sezonu u Evroligi pošto su porazom od Bajerna u Minhenu razočarali navijače u novoj dvorani u srcu Bavarske.

Čak petorica košarkaša sa dvocifrenim brojem poena nisu bili dovoljna kraljevskom klubu da slomi otpor Bavaraca, a vrhunac Realove inferiornosti bilo je trenutak kada je Fakundo Kampaco potpuno izgubio živce.

Bilo je to u trenucima kada je madridski klub jurio rezultat u dramatičnom delu meču, a bivši plejmejker Crvene zvezde želeo da iznudi faul za tri poena.

To mu nije uspeo pa je u velikom žaru borbe krenuo na sudiju i samo ga je novi saigrač Serž Ibaka sprečio da izazove veći incident.

Posle meča o ovoj situaciji govorio je i trener Reala Ćus Mateo koji je na diplomatski način pokušao da iskaže mišljenje o toj situaciji.

"To je deo utakmice. Sudija nije video faul i to je tek jedna situacija na utakmici. Potrebno je da u velikoj meri poboljšamo defanzivu i naučimo kako da sačuvamo prednost od 10 razlike", rekao je Mateo posle utakmice.

Trofejni stručnjak primetio je da je kraljevski klub primio mnogo poena na njemu neobjašnjiv način.

"Dozvolili smo im mnogo trojki. Čak 15 su ih postigli. Primili smo ih nekoliko od Fojtmana. On nam je bio noćna mora", istakao je Mateo.

Najtrofejniji evropski klub sezonu nastavlja u nedelju protiv Saragose, a četiri dana kasnije dočekaće Partizan u drugom kolu Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke