Kampaco pokazao pun sjaj, MZT počišćen sa terena!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 08.01.2023.
18:44
Izvor: Sportske.net

Odlična Crvena zvezda u drugom poluvremenu.

MZT Skopje - Danail Petrovic
MZT Skopje - Danail Petrovic

Povezane vesti

Crvena zvezda je stigla do nove pobede u AdmiralBet ABA ligi, savladali su danas MZT u Skoplju pred prepunim tribinama hale "Dane Sandanski" i u sjajnoj atmosferi gde su i jedni i drugi imali obilatu pomoć navijača. Na kraju je Zvezda bila ubedljiva, 57:80. 

Tri i po minuta MZT nije postigao koš na startu utakmice, a Zvezda je nošena Kampacom stigla do prednosti koju nije ispustala do poslednjeg zvuka sirene na ovom meču. 

Posle poena Lazarevića je bilo 14:4, ali je MZT imao Vera koji je pogađao iz svih pozicija. Nakon njegove trojke je bilo 15:17, a potom je bilo 18:19 nakon nove njegove trojke i ispostavilo se da je to bio najjači trzaj domaćeg tima. 

Trojka Kampaca za 18:24, a Argentinac je nastavio da briljira u svim segmentima, pa je na poluvremenu imao 7 poena, 5 skokova i 5 asistencija. 

Ipak, Ver je bio toliko dobar da je održao domaćina u igri, pa je na poluvremenu bilo 33:36. 

Start drugog poluvremena je značio apsolutnu dominaciju Crvene zvezde koja je šutirala dobro, za razliku od domaćina. Dobrić, Kampaco, pa opet Kampaco... Trojke su se ređale kao na traci, Kampaco je postigao i treću trojku u trećoj deonici, a kada je Lazić pogodio za tri poena, bilo je 38:57 z korist gostiju. Narasla je prednost i preko 20 poena, a najveća do tada je bila 26 poena u korist gostiju kada je Kampaco postigao svoju novu trojku. 

Pitanje pobednika je bilo rešeno već tada. 

Sve do kraja je bila rutina i pojačavanje statistike, Zvezda je stigla do svoje 12. pobede u 13 odigranih mečeva. 

Na kraju Kampaco 23 poena, 9 asistencija i 7 skokova, flertovao je sa tripl-dablom i nije ga "osvojio" na kraju. Petrušev dvocifren sa 13 poena. Na drugoj strani Ver je stao na 16 poena. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke