Kampacova poruka podrške Jagu, Nemanja Radonjić odmah do Fakua

Autor: Filip Rodic
nedelja 28.01.2024.
22:33
Izvor: Sportske.net

Zna kako mu je.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Janis Sferopulos je na konferenciji za medije pohvalio junaka Crvene zvezde Jaga dos Santosa, ističući da je maksimalno odgovorio ulozi prvog plejmejkera ekipe, iako nije za to bio doveden.

Brazilac je sa 13 poena i pobedničkim košem za 88:86 na "večitom derbiju" demantovao brojne kritičare kako Evroliga i susreti sa glavnim konkurentom u regionu nisu njegov nivo. Kao znak podrške omalenom Brazilcu javio se omaleni Argentinac, koji zna kako je igrati derbije - Fakundo Kampaco.

Prošlogodišnji član Zvezde, sada Real Madrida, pratio je derbi i svoju oduševljenost Dos Santosom je izrazio na Instagramu, konkretno komentarom na Zvezdinoj objavi o pobedi. Nazvao ga je "don" Jagom dos Sontosom uz emotikon kocke leda, aludirajući na njegovu hladnokrvnost u prelomnim momentima.

Odmah ispod Fakunda je i komentar Nemanje Radonjića, bišeg igrača Crvene zvezde i reprezentativca Srbije, sa prilično navijačkim tonom.

Zvezda i Partizan su sada na 2-2 u "večitim derbijima" ove sezone. Sledeći će verovatno biti u finalu Kup Radovija Koraća, ako ne bude iznenađenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke