Kapiten Barselone pozdravio odluku da se NE dovede Mario Hezonja

Autor: Darko Mitrović
subota 22.06.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Jednom nogom je već bio u Barsi, ali...

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Nedeljama unazad se pisalo i spekulisalo gde će Mario Hezonja igrati naredne sezone s obzirom da mu je ugovor sa Realom istekao, a onda je španska ''Marka'' objavila da je on već postigao dogovor sa Barselonom.

Međutim, sve se zakomplikovalo kada je Hezonja tokom šampionskog slavlja Reala posle pobede nad Mursijom u finalu Endesa lige naglasio kako mu je Real kao porodica, kako je zahvalan za sve što su učinili za njega i kako želi da sa kraljevskim klubom ponovo osvoji Evroligu.

To je razbesnelo i navijače, ali i čelnike Barse, pa je dogovor propao, a Hezonja nešto kasnije potpisao novi ugovor sa Realom. 

Ovu sagu je sada prokomentarisao i kapiten Barselone Aleks Abrines koji je pozdravio odluku čelnika svog kluba da odustane od dovođenja Hezonje.

"Ne znam tačno da li je nešto potpisao ili ne, ali sam se iznenadio što su rekli da je to napola potpisano, a onda on izlazi sa tim izjavama. Kao kapiten, potpuno razumem navijače. Neprijatno je jer čovek ne može da izađe i daje te izjave kada je u teoriji već potpisao. Mislim da je doneta ispravna odluka posle svega'', rekao je Abrines, a prenela ''Marka''.

Podsetimo, saga o Hezonji još nije definitivno okončana, jer na osnovu klauzule iz ugovora ima mogućnost da do 19. jula prihvati neku potencijalnu ponudu iz NBA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke