Mitrović odbio Zvezdu, šta je sa ostalom šestoricom kojima ističe ugovor?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 01.06.2023.
08:30
Izvor: Sportske.net

Sedmorici igrača ističe ugovor na kraju ove sezone od onih najbitnijih u Zvezdi.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda će imati problema da zadrži kvalitet koji ima ove sezone, ali svakako sa solidnim budžetom ulazi u narednu i verujemo da bi mogla da bude ozbiljan konkurent u borbi za 8 najboljih ekipa u Evropi. 

Čak sedmorici igrača ističe ugovor (daleko od toga da su drugi u drugačijim pozicijama u Evroligi), a to su Nikola Ivanović, Stefan Marković, Ognjen Dobrić, Luka Mitrović, Ben Bentil, Ognjen Kuzmić i Filip Petrušev. 

Ono što je izvesno jeste da će ekipu napustiti Ognjen Kuzmić i Stefan Marković, Ben Bentil ima ponude drugih timova u Evroligi, dok je neizvesna sudbina Nikole Ivanovića, Filipa Petruševa i Ognjena Dobrića. 

Što se tiče Luke Mitrovića, on je, kako prenosi "Espreso", odbio prvu ponudu Crvene zvezde jer je nezadovoljan platom, ali se očekuje poboljšana ponuda crveno-belih na adresu kapitena. 

Ovaj krilni centar je do sada nastupao za Hemofarm, Zvezdu, Bamberg, Mursiju, Manresu, Hapoel Jerusalim, Budućnost, a u Zvezdu se vratio 2021. godine. 

Dakle, ako uzmemo u obzir i neizvesnost oko čitave situacije sa Kampacom i Vildozom koji su pod ugovorom, ali za koje postoji interesovanje, jasno je da bi Zvezda mogla da pretrpi ozbiljan remont tokom leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke