Kapiten se oprostio od Partizana: "Grobarima, najboljim navijačima na svetu..."

Autor: Sportske Net
utorak 18.06.2024.
10:14
Izvor: Sportske.net

Emotivna poruka Pantera.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kevin Panter je napustio Partizan, objavio je danas klub. Kapiten je posle tri godine sporazumno dogovorio raskid saradnje sa crno-belima, iako je imao ugovor na još jednu godinu. On će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Barseloni, a na svom Instagram profilu oprostio se od Partizana. 

,,Protekle tri godine u Partizanu su bile izazovne, ali bila je neverovatna vožnja, i kroz neverovatna i teška vremena, zahvalan sam za ono što je bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu. Ljudima, a posebno deci/mladima, nadam se da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe.

Mojim saigračima u poslednje tri godine, sve vas volim. Podelili smo sjajne uspomene i izgradili jake veze, koje će trajati zauvek.

Za moje trenersko osoblje, od prvog dana ste bili najbolji. Otkako sam stigao u Beograd, pomogli ste mi na sve moguće načine.

Grobarima - najboljim navijačima na svetu, hvala na neverovatnoj podršci. Stajali ste uz nas i tokom uspona i padova, bez obzira na sve.

Fiziju, hvala što ste uvek bili tu za tim i za sve kojima je bila potrebna pomoć. Cenim sve što si davao svaki dan.

Klubu Partizan hvala što je ovo bio moj dom tri godine. Uvek ćeš biti u mom srcu. 

Treneru Obradoviću, postavili ste me za kapitena posle prve godine u Partizanu. Verovli ste i verovali u mene. Izuzetno sam zahvalan na našem odnosu i na Vama!", napisao je Panter. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žeks
Tuesday, 18.06.2024
11:32

Ma nisi trebao da odlaziš.Toliko si trofeja osvojio da ćeš ostati zapisan zlatnim slovima u istoriji kluba.Tek sad bi bio na vrhuncu a ti odlaziš.