Kari Pešić napravio spisak pojačanja, kako će reagovati Željko i Radonja? Borba sa Realom za Srbina!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.04.2019.
22:21
Izvor: Sportske.net

Veoma zanimljiva i atraktivna imena, Pešić stvara još jaču Barsu!

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Polako ulazimo u najvažniji deo košarkaške sezone, onaj kada se odlučuje o trofejima, ali uporedo s tim se prave i planovi za letnji prelazni rok.

Izgleda da je Barselona, sa našim Svetislavom Pešićem na klupi, u tom pogledu najkonkretnija, pa tako španski ''Kadena Ser'' već otkriva i spisak potencijalnih pojačanja Barse za narednu sezonu.

Više je to za sada spisak želja, ali ne sumnjamo da Barselona ima potencijal da bar neke od ovih želja i ostvari na leto.

Ono što nas najviše zanima u ovoj priči, jeste ime srpskog plejmejkera Vasilija Micića na ovom spisku, što i ne čudi imajući u vidu njegovu odličnu sezonu u turskom Efesu. Ali, prethodno se pojavila informacija da je za Micića zainteresovan i Real Madrid, pa će naš reprezentativac biti na slatkim mukama ovog leta.

Ali, Pešić gleda i ka Obradovićevom Fenerbahčeu, odakle bi angažovao iskusnog grčkog beka Kostasa Slukasa, koji kao i Micić u Efesu, na leto ima opciju produžetka ugovora na još jednu sezonu sa svojim sadašnjim klubom.

Zbog toga se stiče utisak da bi Barsa najlakši posao mogla da ima u pokušaju da angažuje Derika Vilijamsa iz Radonjićevog Bajerna, jer mu na kraju sezone ističe ugovor i postaće slobodan u izboru nove sredine.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke