Kari Pešić sad ne može da se odbrani od novinara, setio se Čovićevog slogana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.09.2021.
17:28
Izvor: Kurir

Iskusni stručnjak pokušava da odbaci medijske najave, da li ćemo ga sada bolje razumeti?

Epa/Enric Fontcuberta
Epa/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Košarkaška tema dana u Srbiji jeste nezvanična najava promene selektora našeg nacionalnog tima i navodni povratak Svetislava Pešića na mesto uspeha.

I dok mnogi to već doživljavaju kao gotovu stvar, proslavljeni stručnjak pokušava da ''spusti loptu na zemlju'' i da uveri javnost kako ni sa kim nije kontaktirao na tu temu.

To je pokušao da objasni i u razgovoru za ''Kurir'', pošto je prethodno već dao još par izjava za druge medije.

''Ja sam u Marbelji na odmoru i nemam pojma ko i zašto u ovom momentu pušta te priče. Već sam rekao Vašem kolegi koji se ranije javio da u Pirotu za takvu vrstu posla kažemo; 'Nemaju si drugu rabotu'! To prvo, a drugo, Srbija ima selektora i dok je tako nema potrebe da se priča na tu temu. Nikakvih kontakata po tom pitanju nije bilo'', poručuje Pešić.

A kada je u pitanju velika želja košarkaške javnosti da on ponovo preuzme nacionalni tim, njega je to podsetilo na nekadašnji politički slogan.

''Bilo bi zanimljivo, ali... imamo selektora! Ovo me podseća na vreme kada se Nebojša Čović bavio politikom i imao slogan "Kad je teško - Čović". Tako i sad, samo što je umesto Čovića Pešić'', zaključio je Pešić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke