Kari servirao osvetu MVP Jokiću, Netsi obrijali očajnog "Bradu"!

Autor: Boris Jovanović
petak 11.03.2022.
08:02
Izvor: Sportske.net

Jokić ne može sam, šta se desilo Hardenu?

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Ovoga puta je kvalitet Voriorsa, a takođe i činjenica da su imali dan odmora više od Denvera odlučila. Stef Kari je ubacio 24 od 34 poena u nastavku kada su se gosti prenuli, odigrali sjajnu treću četvrtinu i utrli put ka pobedio.

Nagetsi su bili na +9 na odmoru između poluvremena, ali se to brzo istopilo.

Nikola Jokić je bio na asistenciju od tripl-dabla, 23 poena, 12 skokova i 9 asistencija, ali je izgubio pet lopti i nije bilo ni blizu neverovatnog šuta u prethodnim mečevima. Kada on ne odigra partiju iz snova, na šta nas je navikao šanse Denvera protiv najjačih timova nisu velike. To se pokazalo i noćas, izuzev Monte Morisa ostatak tima nije baš puno doprineo. Kod Voriorsa, uz Tompsonovih 18 poena, klupa ponovo sjajna, Pul i Kaminga su ovoga puta, uz odlične procente šut iskombinovali 39 poena. Bjelica se nije upisao, tri asistencije, po dva skoka i ukradene lopte, uz blokadu. 

Nagetsi ostaju u Koloradu, rival je Toronto sutra uveče.

Navijači Filadelfije su izviždali i izvređali Bena Simonsa koji se sa novim timom, Netsima vratio u grad. On nije igrao, ali na kraju zvižduci su bili upućeni svom timu, jer su Simonsovi Netsi rasturili domaćina. Kevin Durant je ubacio 18 od 25 poena u dominantnom prvom poluvremenu, Set Kari je dodao 24 poena, Irving 22. Iako su u meč ušli kao osmi tim lige i bore se za mesto u baražu, rasturili su favorizovanog domaćina. Embid je ubacio 27 poena, Harden samo 11, njegov prvi poraz u Filadelfiji od kada je zaigrao za Sikserse i ubedljivo najgora partija. Ipak, uspeo je da pogodi trojku kojom je "smenio" Redžija Milera sa trećeg mesta večne liste. 

Netsi su vodili i 32 razlike, sve je bilo gotovo mnogo pre kraja meča...

Rezultati:

Filadelfija - Bruklin 100:129
Denver - Golden Stejt 102:113

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke