Karlik Džons: "Kad god Željko govori, uvek nešto novo naučim"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.09.2024.
22:45
Izvor: Sportske.net

Lepe reči plejmejkera crno-belih.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U intervjuu za "Basket njuz" govorio je Karlik Džons, novi košarkaš Partizana i plejmejker od kojeg se dosta očekuje. 

Jedno od pitanja upućenik Karliku bilo je i da li bi radije igrao za istu platu u NBA ligi gde bi bilo diskutabilno da li će imati minute, ili u Evroligi gde bi bio nosilac igre. 

"Ne shvatite me pogrešno, ali uvek mi je san bio da igram u NBA ligi. Iako nisam imao minute koje sam želeo u NBA ligi, mogu reći da sam uživao svaku sekundu koju sam bio na parketu", rekao je Karlik Džins.

Naravno, jedan od najvećih utisaka su navijači crno-belih. 

"Čoveče, to je neverovatno. Nerealni su. Oni ne prestaju da navijaju. Još nismo sve ni videli. Videli smo tek delić. Da prokomentarišem Tajrika, čovječe, to je nerealno, znaš, način na koji on skače, koliko je jak, koliko je atletski. Impresivno je. Tokom moje karijere imao sam saigrače koji su mogli da skaču i hvataju lobove, ali iskreno, mislim da nikada nisam imao centra tako atletskog", rekao je Džons za svog prezimenjaka. 

O Željku ima dosta toga da kaže.

"On nas uči timskoj košarci. Toliko ljubavi prema njemu, poštovanja. Svi ga poštuju u timu. Svaki put kad govori, osećam kao da nešto novo naučim, i to mi je najvažnije. Uvek sam otvoren za nove situacije, nove trenere, nove igrače. Naš trener je jedinstven, čovječe. Ima zabavnu stranu, ali zna kad treba da nas pritisne ako je potrebno", rekao je Karlik Džons. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke