Karmelo Entoni doneo odluku!

Autor: Vladimir Nestorović
ponedeljak 14.07.2014.
20:46
Izvor: Sportske.net

Popularni Melo ostao je veran svom rodnom gradu Njujorku, sa kojim je potpisao novi petogodišnji ugovor, uprkos pričama o mogućoj selidbi.

Beta/AP Photo/Seth Wenig
Beta/AP Photo/Seth Wenig

Povezane vesti

Sedmostruki učesnik 'Ol Star' mečeva Karmelo Entoni bio je na pregovorima sa Bulsima, Lejkersima, Roketsima i Maveriksima, ali tvrdi da ni u jednom trenutku nije želeo da napusti svoj rodni grad.

"Uvek ću pamtiti ovo poglavlje mog života. Na kraju krajeva, Njujork Niksi su u mom srcu."

"Radujem se što karijeru nastavljam u istom dresu i što imam priliku da sarađujem sa Filom Džeksonom, šampionom koji gradi šampionske ekipe. 'Medison Skver Garden' je Meka košarke i okružen sam najboljim navijačima na svetu."
- navodi se u Melovom saopštenju.

Entoni je prihvatio ugovor manji od maksimalnog, odnosno onog koji su mu ponudili Niksi, pa će umesto 129 miliona dolara za narednih pet godina inkasirati 'svega' 122 miliona.

Predsednik kluba Fil Džekson je bio oduševljen činjenicom što je prva zvezda ostala u timu, a pripreme za narednu sezonu su odavno započete. Novi trener biće Derek Fišer, koji je pravo iz patika uskočio u odelo, a u trejdu sa Dalasom u Njujork je u zamenu za Čendlera i Feltona stigao Španac Hoze Kalderon.

Koliko mogu Niksi naredne sezone? Da li će uspeti da se domognu plej-ofa?

NBA Free Agency Basketball

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke