Kataklizma Panatinaikosa - Sve je počelo kad su Miška stavili na "crnu listu"...

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 19.04.2023.
20:28
Izvor: Sportske.net

Katastrofa Panatinaikosa ove sezone...

agonasport.com
agonasport.com

Povezane vesti

U opširnom intervjuu za grčki SDNA, Miodrag Ražnatović je govorio o raznim temama, pomenuli smo već o Atamanu, potom i o Petruševu, a govorio je i o Dejanu Radonjiću. 

Sada već bivši trener Panatinaikosa je vrlo brzo završio sa tim klubom, ništa nije išlo kako treba, čak je dobio kritike od igrača koji su i dalje u timu. 

Šta o svemu misli Ražnatović?

"Počeo je da gradi tim, ali nije bilo novca za igrače koje je on želeo. Od tada, ja sam im nudio Petruševa. Znali smo situaciju u Srbiji gde su ga želeli Zvezda i Partizan, a oni su mi se smejali u lice, pitali se ko je to Petrušev", rekao je on. 

"Tim je građen na potpuno drugačiji način nego što smo diskutovali na startu. Umesto dva ili tri igrača sa prostora bivše Jugoslavije, igrača koji bi igrali odbranu, oni su doveli dosta Amerikanaca i dva mekana Litvanca." 

Ono što treba znati, jeste da je Ražnatović bio na "crnoj listi" Panatinaikosa zbog Nemanje Nedovića. 

"Bili su ljuti na mene kada je otišao Nedović, i nisam učestvovao u transferima tog kluba, nekako sam bio na crnoj listi. Kasnije sam im malo pomogao oko Bejkona. Kada je sve bilo gotovo, rekao sam Dejanu Radonjiću da nema šanse da preživi ovde. Cela sezona je bila iscrtana na početku, još na leto", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke