Kataš pred Partizan: "Tužno je ovo..."

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 17.10.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Partizan će imati podršku nekolicine navijača večeras od 20.05.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Trener košakaša Makabija iz Tel Aviva Oded Kataš izjavio je da njegovu ekipu večeras protiv Partizana očekuje težak meč.

Makabi će ugostiti crno-bele u "Pioniru". Očekuje se nekoliko desetina navijača, ali dvorana će biti mahom prazna, što nisu uslovi koje bilo ko voli.

"Tužno je reći, ali mi smo se donekle već navikli na ovu situaciju. Košarka se igra za navijače i sviđa mi se atmosfera koja se priređuej u ''Areni''. I mi takođe volimo da igramo pred našom publikom, ali nažalost, situacija je takva... Biće drugačije za oba tima", rekao je Kataš.

Partizan je pretrpeo brojne promene ovog leta u igračkom kadru.

"Željko je gradi tim skoro od nule. Ovo je nešto što je i nama poznato od pre dve godine. Znamo Obradovića, on je iskusan i veoma pametan trener. Dobro nastupaju u odnosu na okolnosti. Nama je bilo teško jer smo ostali bez ključnih igrača, dosta teška godina... Imamo delimičan kontinuitet, ali još uvek nismo oni pravi. Igramo tečno, to je proces i nadam se da ćemo biti bolji".

Novopridošlica u vidu Sejbena Lija oduševila je sve na evroligaškom debiju protiv Efesa. Ubacio je 23 poena i imao pet asistencija.

"U roku od dva dana pokazao je da je otvoren za učenje i da brzo shvata stvari. Ono što je uradio posle jednog treninga sa timom bilo je impresivno", podvukao je Kataš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke