Katastrofa - Pešić neće moći da računa na Milutinova!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 23.01.2024.
09:16
Izvor: Sportske.net

Sama povreda je došla kao nesrećan splet okolnosti...

2023 Starsport.rs ©
2023 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Srpski centar Nikola Milutinov iskrenuo je juče u duelu sa Panatinaikosom zglob leve noge usled čega će morati da odsustvuje barem mesec dana sa parketa.

Veliki peh doživeo je Milutinov koji je stao na nogu Kostasa Papanikolaua i proklizao što je dovelo do nešto ozbiljnijeg uganuća. Nakon snimanja, utvrđeno je da će srpski centar morati da odmara oko četiri sedmice što je ozbiljan udaraca za Olimpijakos. 

Naime, Jorgos Barcokas ne može da računa ni na Mustafu Fala kojeg na parketu neće biti barem još dve nedelje, pa je ovo prilika za Filipa Petruševa koji je upravo protiv Panatinaikosa prošle večeri odigrao fenomenalno sa 18 poena i šest skokova.

Ali, to ne isključuje mogućnost da će Olimpijakos završiti kratkoročno pojačanje, pa se čak pominje i povratak Tarika Bleka.

Milutinova neće biti u evroligaškim susretima protiv Reala, Bajerna i Valensije u gostima, kao i kod kuće u meču sa Albom iz Berlina. Osim toga, na njega izvesno neće moći da računa selektor Srbije Svetislav Pešić u februarskom FIBA prozoru kada "orlovi" kao domaćini budu igrali protiv Finske 23. februara i sa Gruzijom u Tbilisiju tri dana kasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke