Kavsi bez trenera na određeno vreme

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.03.2018.
19:21
Izvor: Sportske.net

Strateg Klivlend Kavalirsa Tajron Lu oglasio se saopštenjem nakon odluke da se povuče na određeno vreme.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Završnicu ligaškog dela sezone Klivlend će odigrati bez pomoći trenera ekipe Tajrona Lua koji je danas doneo odluku da se povuče na određeno vreme.

U saopštenju kojim je javnosti predočio svoje planove Tajron Lu je istakao da je zdravlje na prvom mestu i da je zbog toga doneo odluku da na neko vreme obaveze stavi u drugi plan.

"Nakon razgovora sa klupskim doktorima i generalnim menadžerom Kobijem Altmanom, a posle mnogo razmišljanja šta je najbolje za tim i za moje zdravlje, odlučio sam da se na neko vreme povučem i izgradim zdrave temelje za ono što me čeka.

Osećao sam bolove u grudima i druge simptome koji su bili pomešani sa nedostatkom sna tokom čitave godine. Uprkos svim testovima nismo došli do zaključka šta me konkretno muči.

Pokušavao sam da se u hodu izborim sa tim ali poslednje što želim jeste da ovim utičem na tim. Uzeću neko vreme kako bih se fokusirao na ono što su mi lekari preporučili i što nisam mogao da radim dok traje sezone. Cilj je da iz ovoga izađem još jači i zdraviji kako bih mogao da nastavim da vodim tim ka zacrtanim ciljevima
", stoji u saopštenju Tajrona Lua.

Trener Klivlend Kavalirsa zahvalio se generalnom menadžeru Kobiju Altmanu i medicinskom timu, a Altman je poručio da Lu ima punu podršku do potpunog ozdravljenja.

Važno je reći i to da će u odsustvu Tajrona Lua ekipu Klivlenda sa klupe voditi Leri Dru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sportski
Tuesday, 20.03.2018
09:31

Sta ce im tu je Lebron da vodi kao i do sad

avatar
Žarko Petrović
Monday, 19.03.2018
23:48

Ozdravi brzo, ali nemoj da se vracas. Imas vise besmislenih poteza od Mladena Krstajica

avatar
el presidente
Monday, 19.03.2018
22:51

Iskreno ovo im je pojačanje u pitanju je jedan od najgorih trenera u nba, lebron ga je doveo a lako moguće i nagovorio da ode na ovaj način da ne dobije otkaz.

avatar
RIP KOBE
Monday, 19.03.2018
20:44

neki pisu da ima lebronitis nazalost.