Kavsi slavili u Bruklinu za petu u nizu

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 25.03.2018.
21:34
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Klivlend Kavalirsa nastavili su sa dobrim partijama.

Beta/AP Photo/Kathy Willens
Beta/AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Nakon pobeda protiv Bulsa, Baksa, Reptorsa i Sansa, Lebron Džejms i družila slavili su i na gostovanju Bruklin Netsima rezultatom 114-121.

Tesno je bilo u "Berklejs centru" tokom prve tri četvrtine.

Netsi dobijaju prvi kvartal sa 30-28, nijedna ekipa tokom prvih 12 minuta nije imala više od šest poena viška.

Slična situacija i u drugoj deonici, Kavsi su uspeli pred kraj da preokrenu rezultat, ali je Bruklin uspešno zatvorio prvo poluvremen, pa su na pauzu otišli sa dva poena prednosti, koliko su imali i nakon prvih 12 minuta.

U trećem kvartalu su Netsi držali prednost, došli su i do maksimalnih devet poena prednosti, ali su Kavsi uspeli da se vrate, te se nakon treće četvrtine nije promenilo ništa, Bruklin je u poslednji kvartal ušao sa dva poena prednosti.

Džejms preuzima stvari u svoje ruke u odlučujućem periodu, Kavsi dolaze do preokreta, krajem deonice i do maksimalnih 10 poena prednosti (prva dvocifrena prednost jednog rivala na utakmici).

Priveli su potom meč kraju i upisali zaslužen trijumf, peti u nizu.

Lebronu su nedostajale dve asistencije za novi tripl-dabl, upisao je 37 poena i 10 skokova, pratili su ga Lav sa 20 poena i 15 skokova, Klarkson sa 18, Hil sa 17 i Rodni Hud sa 16 poena.

U redovima Bruklina 30 poena Džoa Herisa, 18 je dodao Kerol, 16 Spense Dinvidi, dok je 15 poena upisao Holis-Džeferson. Dvocifren sa 12 poena i D'Anđelo Rasel.

Kavsi treći na Istoku sa 44-29, Bruklin 13. sa skorom 23-51.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke