Kemba Voker i Evroliga? Totalno netačno...

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 14.01.2023.
17:44
Izvor: Sportske.net

Izgleda da ne postoji nikakav kontakt.

Cole Burston/The Canadian Press via AP
Cole Burston/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Danas je odjeknula vest da je Kemba Voker, inače četvorostruki Ol-star košarkaš, nekada i reprezentativac SAD-a, nadomak potpisivanja ugovora sa Armanijem iz Milana. 

Jasno je da Milanu treba plejmejker, ali to neće biti Kemba Voker. 

Ovaj američki košarkaš i Armani nisu ni u kakvim pregovorima, prenosi portal "Jurohups". Ovo su potvrdili i izvori pouzdanog "Basketnews-a". 

Milan, zapravo, još uvek ne planira dovođenje plejmejkera, nisu još uvek odlučili da li će tragati za zamenom za Pangosa, ili će jednostavno sačekati tih mesec i po dana do njegovog oporavka. Ako bolje sagledamo situaciju, Voker bi u svom fizičkom stanju, koje nije najbolje, verovatno zahtevao duži period adaptacije, promenu sistema igre Etorea Mesine, ogroman novac u sezoni koja je verovatno izgubljena u Evroligi. Za to vreme će sigurno imati spremnog Pangosa.

Da Vokeru fizičko stanje nije najbolje, dobili smo i potvrdu od strane italijanskog kolege Lorenca Lubrana koji je dobro upućen u stanje u italijanskoj košarci i prema njegovom mišljenju, to je razlog zašto ga Armani nije ni kontaktirao. 

Podsetimo, jutros je "Gazeta" objavila informaciju da je Voker praktično pred potpisom i da su organizovani i lekarski pregledi, slično je pisao danas i španski "As". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke