Kenan jasan: "Nadam se Fajnal-foru Evrolige sa Zvezdom!"

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 03.10.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Iskusni Amerikanac veruje da crveno-beli mogu daleko u Evropi.

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 21 sat započinju učešće u novoj sezoni Evrolige.

Crveno-beli će na premijeri gostovati aktuelnom osvajaču Evrokupa Parizu, kome je ovo debi u elitnom evropskom takmičenju.

Pred start sezone u Evroligi intervjuu za "Jurohups" dao je novi Zvezdin bek Amerikanac Ajzea Kenan i najavio velike ambicije šampiona Srbije, a to je plasman u plej-ofa, a što da ne i na Fajnal-for Evrolige.

"Dobar je osećaj. Imamo dobru grupu momaka i sjajnog trenera. Razgovarao je sa mnom i dao mi samopouzdanje u vezi sa onim što želi da izgradi, dopuštajući mi da budem ono što jesam. Uz njegov cilj da pobeđujemo, da stignemo do plej-ofa, a nadam se i do fajnal-fora, to su sve stvari u kojima želim da učestvujem. Organizacija je sjajna, i zato mi je bilo lako da dođem", rekao je Kenan.

Svi u i oko kluba žele da Zvezda konačno napravi iskorak, a Kenan smatra da je roster crveno-belih spreman da ostvari želje navijača.

"Mislim da imamo prave igrače da napravimo pomak, ali moramo da idemo korak po korak. Svi smo novi ovde, pa moramo da gradimo hemiju. Sviđaju mi se naše šanse protiv bilo koga" , istakao je Amerikanac.

Kompletan Kenanov intervjuu pogledajte u videu ispod.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke