Kenan o ostanku u Olimpijakosu: "Svi znaju moje namere"

Autor: Filip Rodic
nedelja 18.06.2023.
22:55
Izvor: Sportske.net

Amerikanac Ajzea Kenan je po osvajanju titule u Grčkpj govorio o planovima za budućnost.

EPA-EFE/TOMS KALNINS
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Povezane vesti

Olimpijakos je odbranio titulu u Grčkoj u finalnoj seriji sa Panatinaikosom, a tokom proslave je Amerikanac govorio za "Eurohups" o svom daljem angažmanu u Pireju.

"Svi znaju da želim da ostanem ovde i da nastavim da gradim nešto lepo. Nemam mnogo da kažem. Kada dođe vreme, razgovaraću o tome sa menadžmentom. Sada želim da se vratim svojoj porodici i svojoj ćerki, da provedem neko vreme sa njima“, rekao je Kenan.

"Bila je to teška sezon, uvek je lepo biti šampion na kraju. Želeo sam da budem tamo sa saigračima, ali to nije bilo moguće. Mrzim da sedim i gledam. Pokušavao sam da im pomognem koliko sam mogao kroz trening”, rekao je Kenan.

Nije moglo da prođe bez incidenata, Četvri meč je prekinut zbog preteranog ponašanja navijača PAO-a, koji su lomili stolice i bacali baklje na teren.

"Nikada ranije nisam video nešto slično, bilo je ludo. Čuo sam mnogo o rivalstvu, ali ovo je bilo nešto drugačije. Nikada ranije nisam doživeo nešto slično”, istakao je Kenan.

Olimpijakos je izgubio titulu Evrolige u poslednjim sekundama, koban je bio Serhio Ljulj. Za tom titulom ostaje žal

"Lep je osećaj. Imao sam dosta uspona i padova tokom sezone. Cenim one koji su me podržali. Drago mi je što sam mogao da igram na visokom nivou u tako važnom meču. Ljuljov koš bio je nesrećan po nas, ali bilo je dobro što sam mogao da pomognem svom timu u finalu“, zaključio je Kenan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke