Kevin Panter ima savet za sve!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 17.07.2022.
18:30
Izvor: Sportske.net

Ne greši.

KK Partizan
KK Partizan

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Kevin Panter posavetovao je brojne igrače putem svoje društvene mreže Tviter da ne očajavaju ukoliko ne izbore ugovor u NBA ligi.

Mnogi se i ovog leta dokazuju u Letnjoj ligi pod okriljem najveće košarkaške organizacije sveta, a samo će nekolicina uspeti da zaradi ugovore sa franšizama i dobiće šansu da se pokažu u NBA.

Kevinu Panteru je NBA liga životna želja, ali za sada je srećan i u Evropi gde je stekao reputaciju noseći dresove Olimpijakosa, Armanija, Crvene zvezde i Partizana. Njegov savet za sve one koji ne uspeju da se domognu ugovora u NBA je da ne gledaju na to kao na "kraj sveta", već da se, ukoliko već ne mogu u najjačoj ligi planete, za svoje mesto pod suncem izbore na nekom drugom mestu.

"Kako se Letnja liga bliži kraju, mnogi igrači će verovatno proći jedan od najgorih perioda u njihovim košarkaškim karijerama. Ali, verujte mi - mnogo je obruča ispred vas i nemojte da zaboravite taj osećaj. Idite, napravite veliku karijeru bez obzira na to gde je. Mnogo toga je ovde za vas", poručio je Panter.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke