Kevin Panter: "Kolaps, pritisak, ne znam ni sam"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 21.04.2022.
10:15
Izvor: Sportske.net

Gorak ukus posle borbe u fantastičnoj atmosferi.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Kevin Panter nije mogao da objasni šta se dogodilo njemu i njegovim saigračima u završnici meča sa Bursom.

Crno-beli su imali sve u svojim rukama. U poslednji minut su ušli sa dva poseda prednosti, a potom se sve preokrenulo. Ostali su bez prolaska u četvrtfinale, a Kevin Panter od kojeg se očekivalo da povede svoj tim ka trijumfu nije imao objašnjenje za to šta se dogodilo u završnici.

"Kolaps. Najlakše bih tako objasnio. Kolaps. To je to", kazao je Panter, pa se nadovezao:

"Ne znam stvarno šta se desilo, ne znam kako bih objasnio. Možda pritisak, možda, ne znam, nemam komentar".

Zatim je istakao da su svi dobro znali ulog utakmice, odnosno to da se loše veče ili bilo kakva greška ne praštaju zbog sistema takmičenja.

Partizan sada očekuje bitka za prsten u AdmiralBet ABA ligi, ali i pauza od skoro mesec dana pre nego što počne polufinale regionalnog takmičenja.

"Možda da bude i dobro i loše. Imamo vremena da se resetujemo. Neću sigurno tako brzo opet gledati snimak ovog meča. Svašta mi prolazi kroz glavu sada. Nije trebalo ovo da izgubimo, možemo da pričamo danima šta je moglo da bude drugačije. Izgubili smo na kraju. Znamo da moramo da osvojimo AdmiralBet ABA ligu da bi igrali u Evroligi, ovaj meč može da nam posluži i kao dodatni motiv za to. Moramo da gledamo u budućnost. Desilo se ovo i idemo dalje", zaključio je.

Ovog vikenda u AdmiralBet ABA ligi se igraju zaostale utakmice, a kompletnu ponudu pogledajte na AdmiralBet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke