Kevin Panter na pragu Panatinaikosa

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 01.06.2023.
17:30
Izvor: Sportske.net

Pišu španski i grčki mediji ovog popodneva...

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter nadomak je dogovora sa Panatinaikosom, prenose španski i grčki mediji.

Već neko vreme se piše o interesovanju "zelenih" za sjajnog beka Partizana. Pominjalo se da je Ergin Ataman veliki fan kapitena crno-belih i da je zatražio od uprave da ga angažuju.

Prema pisanjima pratala "Encestado" i "Pick and Green", Kevin Panter je veoma blizu dogovora sa atinskim klubom. Ističe se da će Partizan, posebno ako i naredne sezone budu deo evroligaškog društva, pokušati da ga zadrži, ali da je ponuda Panatinaikosa prilično izdašna.

Grčki mediji ističu da ona iznosi iznad 2.000.000 evra po sezoni, čime je Panter zadovoljan, te se navodi da dve strane imaju odličnu komunikaciju u ovim trenucima.

Ali, konkretniji koraci povodom toga dogodiće se nakon završetka sezone, što je i sam njegov agent Haris Papadopulos potvrdio.

"Kevin mi je rekao da ne želi da ulazi u pregovore ni sa kim dok se sezona ne završi. Ne možemo o tome da pričamo u ovo doba godine. Razgovori o budućnosti će početi kada Partizan odigra poslednji meč u sezoni", naveo je Papadopulos za grčke medije pre nekoliko dana.

Partizan najpre očekuje "majstorica" sa Cedevita Olimpijom u "Areni", a u slučaju pobede sledi finalna serija AdmiralBet ABA lige sa Crvenom zvezdom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke