Kevin Panter u DEBELOM minusu! Šteta koju Kaminski i Aleksa nisu mogli da poprave

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.10.2023.
23:56
Izvor: Sportske.net

Ima i kapiten pravo na loše veče, ali baš ovoliko...

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Poraz kao poraz može da se nadoknadi i sam po sebi ne bi trebalo da predstavlja veliku brigu za Partizan, jer je još uvek početak sezone, ali imajući u vidu da slede dva derbija protiv Crvene zvezde, postoji realna opasnost da crno-beli upadnu u još veći ''kanal'' u narednih nedelju dana ukoliko pod hitno ne podignu nivo igre.

To se pogotovo odnosi na kapitena Kevina Pantera koji je večeras protiv Mege odigrao verovatno najgori svoj meč od dolaska u Partizan.

Poražavajuće izgledaju njegove večerašnje brojke i ako je verovati statistici, Panter je u duelu sa Megom bio ''najveći teg oko vrata'' Obradovićevom timu.

Za nepunih 15 minuta u igri, Panter nije postigao nijedan poen, uz 0/5 u šutu za dva i još 0/3 za tri poena. Imao je još po jedan skok, ukradenu i izgubljenu loptu, za ukupni indeks korisnosti ''MINUS 10''. Takođe, i u ''plus-minus'' koloni, Panter opet ima ''MINUS 10'', što znači da je Partizan imao deset poena zaostatka dok je on bio u igri.

Posle ovakvih brojki, možda je za Partizan bilo i bolje što je Panter morao pre kraja meča da izađe iz igre zbog pet ličnih grešaka, a uz njega su negativne indekse imali i Anđušić (minus 2) i Vukčević (minus 3).

Nasuprot njima, Frenk Kaminski je, na primer, imao izvanredan indeks od čak 34, posle 24 postignuta poena, šest skokova i jedne ukradene lopte, dok je Avramovićev indeks bio 28 (26 poena, 4 skoka i dve asistencije). Nije vredelo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke