Kilometarski osmeh svih u podkastu kada su Ledeja pitali za ponudu Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 07.08.2023.
23:43
Izvor: Sportske.net

Evo šta je odgovorio!

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Zek Ledej je potpisao novi ugovor sa Partizanom i čini se da je to najbolje i za njega i za crno-bele. 

U podkastu "Urbonas" ostao je, uglavnom, zaključan do grla kada bi bio upitan za pregovore. 

"Generalno, morate poštovati neke stvari. Imate jednog od najboljih trenera na svetu, a moje ime se pominjalo na mnogim mestima kada je reč o pregovorima. Odabrao sam najbolje mesto za sebe, mesto gde vidim sebe u narednih nekoliko godina. Ne volim da pričam o sebi, ali stvari koje radim na terenu nisu samo statistika. Pričao sam sa svima, ispostavilo se da je najbolje za mene da produžim ugovor", rekao je Ledej. 

Navodno se pojavila priča da je prihvatio ponudu koja je bila slabija, navodno je imao jače ponude od Partizanove.

"Ne volim da pričam o tome, nije neophodno. Svima nam je bilo u interesu da idemo napred, da pobeđujemo. Ne bih govorio o tome da li sam prihvatio manje novca", rekao je on. 

Crvena zvezda je, prema nekim informacijama, bila zainteresovana, ali ni o ovome Ledej nije hteo da govori. Ipak, osmesi na njegovom licu možda i dovoljno govore. 

"Ne, ne, neću o tome. Bilo je interesovanja, generalno pričam, jer sam bio slobodan igrač. Ne bih zaronio u tu priču. Bilo je interesovanja sa različitih strana. Na kraju, drago mi je da sam sve ovo prošao", rekao je on uz dosta osmeha i Erika Mekaluma, ali i voditelja. 

Da li je potpisivanje ugovora sa Kevinom Panterom bio ključ za Ledeja?

"Velike su vesti bile kada je Kevin potpisao, ali dobar sam mu prijatelj, znao sam i ranije da će se to dogoditi. Definitivno je uticalo na moje pregovore. Gledao sam sve ponude, ali smo sagradili tu kulturu ovde. Kada smo došli, nije to bilo popularna stvar. Godinu dana pre toga smo bili jedna od najmlađih ekipa u Evropi. Dante je stigao, Džejms (Naneli)... Deo mene je hteo da zadrži tu kulturu o kojoj govorim, da nastavim da gradim", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke