Klipersima protiv Denvera došli glave "njihovi" kako se samo izblamirao Vestbruk!

Autor: Boris Jovanović
utorak 28.11.2023.
07:38
Izvor: Sportske.net

Pobeda Denvera posle preokreta i bez Jokića 113:104 u Los Anđelesu!

AP Photo/Ryan Sun
AP Photo/Ryan Sun

Povezane vesti

Nikola Jokić nije igrao protiv Klipersa, bol u leđima je najboljeg igrača sveta držao van tima, ali su Nagetsi dobili, posle preokreta u poslednjoj četvrtini. Bivši Klipsi Redži Džekson i DeAndre Džordan su iskombinovali 51 poen pa je pobeda otišla iz Kalifornije. Ovaj tandem je sa 20 poena okrenuo stvaru u poslednjem periodu u koji je šampion ušao sa -11. Redži Džekson je brojao do 35, sipao je trojke kada se rešavalo.

Uspeh Nagetsa je veći, ako se setimo da nema duže vreme povređenog Mareja, ali ni Arona Gordona, njih trojica u proseku postižu šezdesetak poena.

Kod Klipersa, Leonard 31 poen, Zubac 23 i 14 skokova. Pol Džordž užasan, 2 od 13 šut, ukupno šest poena, imao je problem sa penalima. Klipersi su u poslednjem periodu dali samo četiri koša iz igre. Promašili su i četiri bacanja u odlučujućim trenucima, nije pomoglo ni što je Rasel Vestbruk promašio čitav obruč sa linije penala.  Harden je napravio par grešaka u finišu, pa nije čudo što su Klipersi osmi put u nizu izgubili protiv Nagetsa.

Denver ne igra dobro na gostovanjima ove sezone, iako je perfektan u Koloradu, nedavnu turneju na istoku su završili sa jednom pobedom u pet mečeva, imaju skor od četiri pobede u deset mečeva van svoje dvorane. 

Sledi duel sa Hjustonom u četvrtak kod kuće do kada bi Jokić trebalo da bude spreman. 

Izveštaje sa ostalih mečeva možete čitati ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke