KLS - Dinamik slavio u Zemunu, Novaković 33 poena!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.11.2017.
15:11
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Dinamik VIP PAY upisali su četvrtu pobedu u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS), pošto su danas kao gosti savladali zemunsku Mladost.

druga.aba-liga.com/Dynamic VIP PAY
druga.aba-liga.com/Dynamic VIP PAY

Povezane vesti

Pretposlednja utakmica 5. kola Košarkaške lige Srbije odigrana je u hali "Vizura sport" u Zemunu gde je domaća Mladost ugostila člana druge ABA lige, ekipu Dinamik VIP PAY.

Gosti su slavili rezultatom 93:90 (29:12, 17:21, 16:32, 31:25) u vrlo neizvesnom meču koji niko nije očekivao, pogotovu nakon viđenog u prvom kvartalu.

Ekipa Dinamika napravila je 17 poena viška u prvoj četvrtini i činilo se da nakon takvog otvaranja meča tim Olivera Popovića neće imati problema da upiše četvrtu pobedu u ligi.

Mladost je do odlaska na odmor uspela da smanji zaostatak na 13 poena ali je to i dalje bila jako velika prednost, posebno ako se ima u vidu kvalitet ekipe Dinamika.

Veliki preokret dogodio se u trećem kvartalu koji domaći dobijaju sa 16 poena razlike tako da je poslednja četvrtina donela potpuno otvoren meč.

Na kraju su gosti imali više koncentracije i umeća što im je omogućilo da ubeleže četvrtu pobedu od početka sezone.

Nemanja Krstić sa 22 poena, 3 skoka i 5 asistencija bio je najefikasniji u pobedničkom sastavu, a pratili su ga Božo Đurasović (15 pts, 4 as) i Dekabrijan Eldridž (10 pts, 8 sk, 3 as).

Utakmicu je obeležio krilni košarkaš domaće ekipe Aleksa Novaković koji je upisao 33 poena i 11 asistencija u trećem porazu Mladosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke